Over insideout cards

Insideout cards is een jong bedrijfje, opgezet met de gedachte om mensen weer wat vaker wenskaarten te laten versturen. Via WhatsApp of Facebook een berichtje sturen doen we allemaal, maar is het krijgen van een kaartje niet veel leuker? 

 

Niet te moeilijk...

We willen het versturen van een kaartje niet te moeilijk maken. Het mooie van insideout cards: je naam (of als je met een groepje bent: namen) een korte boodschap, of een klein tekeningetje is al genoeg! De kaart doet de rest!

 


Origineel

Insideoutcards probeert zich te onder-scheiden met creatieve ontwerpen die verrassen en vrolijk stemmen. Wel zo leuk als het kaartje dat je geeft of stuurt niet direct bij het oud papier terecht komt, maar juist op het prikbord wordt opgehangen of  in de woonkamerkast gezet wordt!

Handgetekend

De insideout card wordt gedrukt, en tóch is deze met de hand getekend! Dat komt omdat dit op een tablet gebeurt: eerst wordt er een schets gemaakt, vervolgens wordt deze met digitale zwarte stift aangezet, en vervolgens wordt dit geheel met de hand en een stel digitale penselen netjes ingekleurd! Cool hè!

Uitnodigend

De buitenkant van de insideout nodigt uit om een kijkje te nemen in de binnenkant (kijk maar eens, de buitenkant komt altijd terug in de binnenkant). MAAR... wij willen jou ook uitnodigen! Heb je tips of ideeën? Bij insideout cards zijn we altijd op zoek naar nieuwe inspiratie! Vul daarom gerust het contactformulier in.


De afbeeldingen op www.insideoutcards.nl zijn eigendom van insideout cards. Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@insideoutcards.nl.  

 

Copyright | insideout cards, 2018